FOX 40 WICZ TV

FOX 40 WICZ TV

Ledere af Greater Binghamton Chamber of Commerce afslørede sin 2018 lovgivningsmæssige dagsorden til medlemmerne mandag eftermiddag. Crews Battle Fire På N. Broad Street i Johnson CityCrews Battle Fire På N. Broad Street i Johnson City Johnson City Fire Department var på stedet for en house fire mandag aften på North Broad Street i landsbyen. Johnson City Fire Department var på stedet for et hus brand mandag aften på North Broad Street i landsbyen .PA mænd arresteret efter troopers Find Loaded pistol i køretøj i KirkwoodPA mænd arresteret efter Troopers Find Loaded Pistol i Vehicle I KirkwoodA trafik stop på lørdag førte til anholdelsen af ​​to Pennsylvania mænd efter New York State Troopers fundet en lastet pistol i deres køretøj. En trafik stop på lørdag førte til anholdelsen af ​​to Pennsylvania mænd efter New York State Troopers fandt en lastet pistol i deres køretøj. Binghamton Man arresteret efter udøvelse i Chemung CountyBinghamton Man arresteret efter forfølgelse i Chemung CountyA Bingh amton mand har slået sig ind efter at have ført politiet på en forfølgelse tilbage i februar. en binghamton mand har slået sig ind efter at føre politiet på en forfølgelse tilbage i februar. ny senat passerer seksuel chikane lovgivning ny senat passerer seksuel chikane lovgivning new york state senat vedtaget lovgivning Mandag om seksuel chikane på arbejdspladsen. New York State Senatet vedtog lovgivning mandag om seksuel chikane på arbejdspladsen. Politik Identificere interessent i Binghamton U.-studentemordspolice Identificere interesseperson i Binghamton U. studentmordBinghamton Politietsektiver har identificeret personen af interesse i Haley Andersons 9. marts mord. Hans navn er Orlando E. Tercero, 22, ifølge en afdelingserklæring, der blev udgivet mandag eftermiddag. Binghamton-politidetektiverne har identificeret den person, der er interesseret i Haley Anderson’s 9-mordsmord. Hans navn er Orlando E. Tercero, 22, ifølge en afdelingsopgørelse udgivet mandag eftermiddag. Man, to børn dræbt i Elmira House FireMan, to børn dræbt i Elmira House FireA mand og to børn døde i et hus brand på Home Street i Elmira Lørdag aften.En mand og to børn døde i Moncler Sale et hus brand på Home Street i Elmira Lørdag aften.16 år gammel Anholdt for trussel mod Whitney Point High School16 år gammel Billige Moncler Sale arresteret for trussel mod Whitney Point High SchoolA Whitney Point High School-studerende er blevet arresteret og anklaget for at gøre en terroristisk trussel. En Whitney Point High School-studerende er blevet arresteret og anklaget for at gøre en terroristisk trussel. Prospect Mountain Construction for at påvirke trafikken 12. marts 16Prospect Mountain Construction til at påvirke trafikken 12. marts New York State Department of Transportation siger mere byggearbejde på Prospect Mountain Construction projektet vil blive udført denne uge, der påvirker trafikken i Binghamton.The New York State Department of Transportation siger mere byggearbejde på Prospect Mountain Byggeprojektet vil blive udført denne uge, der påvirker trafikken i Binghamton.Co Worker husker BU Student Haley Anderson: ‘Meget god pige, stort hjerte’ Co Worker husker BU Student Haley Anderson: ‘ Meget god pige, stort hjerte ‘Binghamton Universitetsstuderende fundet død fredag ​​eftermiddag i et hjem på Oak Street bliver husket som venligt, med et stort hjerte. Binghamton Universitetsstuderende fandt død fredag ​​eftermiddag i et hjem på Oak Street bliver husket som venligt med et stort hjerte. 17 år gammel, der blev opladet efter at have truet Otselic Valley Central School17 år gammel, der blev opkrævet efter at have truet Otselic Valley Central SchoolA 17 år gammel fra Plymouth blev anholdt fredag ​​efter en undersøgelse af en trussel mod Otselic Valley Central School . En 17-årig fra Plymouth blev anholdt fredag ​​efter en undersøgelse af en trussel mod Otselic Valley Central School. Women Suffragists Exhibit Kicks Off SUNY Broome Art Series Women Suffragists Exhibit Kicks Off SUNY Broome Art SeriesThe Broome County Arts Council udstiller kunstværket af SUNY Broome elever i ‘Triple Play’ Art Exhibition Series of Faces. Broome County Arts Council udstiller kunstværket af SUNY Broome-elever i ‘Triple Play’ Kunstudstilling Series of Faces.BREAKING: BU Student Death Dødt et homicideBREAKING: BU Student Death Declared a HomicideM E Middle School-studerende ladet med at gøre terroristisk trussel E Middle School-student ladet med at gøre terroristisk trussel skolebuss