Fox 66 Local News

Fox 66 Local News

Lokale Nyheder National News Web Extras Underholdning Nyheder Weird News Local News

Erie School District holder deres første community forum møde 6 timer siden Fremtiden for Erie School District var det varme emne på distriktets første community forum møde.

To Fairview-kvinder myrdet, mand i forvaring 5 timer siden En 57-årig Fairview-mand er blevet anklaget for de brutale mord på to kvinder, herunder hans kone.

Lokale nyheder

Coroner kaldte til dødelig hændelse på West Ridge Road 11 timer siden UPDATE 5: 16p: Coroner Lyell Cook fortæller Action News, der er to døde hunner, og de venter på kautionen til at gå ind i huset.

Lokale nyheder

Repræsentativ Turzai får skubbet tilbage efter at have introduceret ned syndrom. 11 timer siden Lovgivning introduceres i Harrisburg, der sigter mod at nedlægge selektive abortioner ulovligt i staten. PA State Rep Mike Turzai siger, ‘ethvert menneskeligt liv er værd at leve og har værdighed, ethvert menneskeligt liv’.

Lokale nyheder

Grazioli s børn officielt i varetægt for tidligere kone 11 timer siden En mand, der angiveligt indrømmede at myrde sin nye kone i dag, taber forældremyndigheden over sine børn til sin tidligere kone.

Lokale nyheder

Mand dømt for første grad mord tilbage i retten 20 år senere 11 timer siden En 20 år gammel mord sag vender tilbage til Erie County Courthouse. Vance Haskell blev dømt for første graders mord i 1998, men han står over for retssagen igen.

65 år gammel mand opkrævet efter angiveligt at skyde søndag morgen 11 timer siden En mand er ansvarlig for forsætligt at sætte en brand, der ødelagde hans mobilhome og beskadigede en anden. 65-årige George Christos, Jr. blev anklaget i morges med brandstiftelse, hensynsløs forbrænding og hensynsløs udryddelse efter at have startet den ild søndag morgen.

Lokale nyheder

Lokale embedsmænd mødes med gymnasieelever for at udvikle tidlige forhold 11 timer siden Lovhåndhævelse går direkte til ungdommen for at lære om deres bekymringer. Erie ’s fællesskabspolitiske relationer gruppe møde med studerende på Erie High School i dag.

Lokale nyheder

Jo flere små virksomheder i Erie, jo Moncler Udsalg bedre. som Ethos Copywriting 11 timer siden Eksperter siger Erie er det ideelle sted for iværksættere. Der er ingen tvivl om, at jobmarkedet i Erie skifter, men nogle Billige Moncler Jakke Herre mennesker tager deres karriere i egne hænder.