Fox Chapel fordobler par vinder PIAA klasse AAA tennis titler

Fox Chapel fordobler par vinder PIAA klasse AAA tennis titler

HERSHEY Maria Santilli har måttet slog igennem WPIAL krigen. Hun vidste, hvor svært det var at komme til Hershey. Når Norwin junior endelig brød igennem, gjorde hun det bedste ud af hendes ophold.

Santilli vandt PIAA-klassen AAA singles guldmedalje lørdag aften på Hershey Racquet Club, da hun besejrede søster Eliza Askarova fra George Washington, 6 4, 6 4, i mesterskabet. Hun gik videre til finalen tidligere på dagen da hun sendte Meredith Lee af Owen J. Roberts, 6 2, 6 3, i en slugfest, der var tættere end slutresultatet indikerer.

Den dobbelte duo af Amanda Nord og Charlotte James of Fox Chapel vandt guld i Klasse AAA ved at besejre Devin og Erin Gramley fra det nærliggende Shady Side Academy, 6 0, 6 2, i finalen.

Santilli succes i hendes første venture til højeste niveau af scholastic tennis var et testamente til udholdenhed, styrke og visdom, der blev opnået ved at kæmpe mere end et dusin år på domstolene i det vestlige Pennsylvania.

Santilli slæbte aldrig i titelkampen, selvom Askarova gjorde sit arbejde for hendes point ved at sende hende frem og tilbage langs basislinjen. Hun kom op med flere fine graver for at holde pointene levende og ramte en række krydstogtsvindere for at stille sin modstander.

‘I grund og grund fortalte jeg mig selv at kæmpe hårdt for hvert eneste punkt,’ sagde hun. ‘(Eliza) elsker at slå bolden hårdt, og vi spiller altid i vores USTA turneringer. Men jeg fortalte mig selv at holde kæmper få hver eneste bold tilbage, jeg kunne og til sidst vil hun savne nogle.

‘WPIAL er naturligvis fyldt med flotte tennisspillere. Dette er mit første år her, og du kan gøre meget bedre end det jeg gjorde. Jeg er meget begejstret. WPIALs er ret gode. Vi ved hvad vi gør sikkert.’

Ved at tage det første sæt med et par pauser fra Askarova tog Santilli kontrol over kampen med fire lige spil i det andet sæt efter at have faldet bag 1 0. Askarova gjorde sit bedste for at fange Santilli ude af position, men oftere end ikke gravede bolde ud af hjørnet og formåede at slå sublime vindere på rebound til wrap points.

‘Ærligt, jeg føler bare, at jeg har en god domstolsbevidsthed,’ sagde Santilli. ‘Så jeg kan godt lide at læse min afspiller, og jeg ved hvor de går næsten, før de ved, hvor de går. Jeg kan fortælle, hvordan de flytter deres skuldre eller gør noget, jeg kan flytte til det sted og forudse.’

I semifinalen involverede Santilli Lee i et syv deuce-spil midtvejs gennem det andet sæt med Lee, der holdt en 3 1-leder. Santilli endelig vandt kampen for at komme til 3 2 på en uforstyrret forehand fejl ved Lee og syntes at reengage efter afløbsspil. Hun flået ud af de næste fire spil for at komme videre til finalen.

‘Jeg fortsatte med at fortælle mig selv, at jeg Moncler Sale bare fik dette spil, fordi det er et fuldstændigt momentum,’ siger Santilli. ‘Så bare slags kamp ét punkt ad gangen, bogstaveligt talt. Når du får det spring, skal du udnytte det. Jeg Billige Moncler Sale følte jeg gjorde det godt.’

I dobbeltfinalen var Nord og James i kontrol hele kampen.

‘Jeg tror, ​​vi begge spillede dem ganske godt. Vi spillede dem før, så vi vidste hvad de skulle gøre, og vi gik bare ud og henrettet,’ sagde James. ‘Vi gjorde præcis, hvad vi skulle gøre.

Nord, en junior, var i Hershey for et år siden, men plugget ind med freshman James dette fald fra farten.

‘I år vidste jeg, hvad det handlede om sidste år,’ sagde Nord. ‘Jeg var virkelig begejstret for at komme tilbage. Jeg har en rigtig god partner her, og det gjorde det endnu mere spændende.’

James sagde: ‘Vi mødtes i begyndelsen af ​​sæsonen, og vi er lige så tætte. På retten kan det være tæt på at gøre underværker. Vores spilstile ikke kolliderer. Det virker rigtig godt.’

Nord og James nåede finalen ved at besejre Sophia Fischer og Joanna Kwon fra Council Rock North, 6 0, 6 0, tidligere lørdag. Gramleys nåede finalen ved at tage ud Alexis Cramer og Corine Grohoski fra Exeter, 7 6 (3), 7 5.

Vi moderate kommentarer. Vores mål er at give væsentlige kommentarer til en generel læserskab. Ved screening af indlæg giver vi et rum, hvor læsere kan dele intelligent og informeret kommentar, der forbedrer kvaliteten af ​​vores nyheder og informationer.

Mens de fleste kommentarer vil blive offentliggjort, hvis de er på emnet og ikke er misbrug, er modererende beslutninger subjektive. Vi vil gøre dem så omhyggeligt og konsekvent som muligt. På grund af mængden af ​​læserens kommentarer kan vi ikke gennemgå individuelle modereringsbeslutninger med læsere.

Vi sætter pris på tankevækkende kommentarer, der repræsenterer en række synspunkter, der gør deres punkt hurtigt og høfligt. Vi gør en indsats for at beskytte diskussioner fra gentagne kommentarer enten af ​​samme læser eller forskellige læsere

Vi følger de samme standarder for smag som dagbladet. Et par ting vi ikke tåler: personlige angreb, uanstændighed, vulgaritet, profanitet (herunder expletives og bogstaver efterfulgt af bindestreger), kommerciel forfremmelse, impersonations, inkoherence, proselytizing og SHOUTING. Indsæt ikke webadresser på websider.

Vi redigerer ikke kommentarer. De er enten godkendt eller slettet. Vi forbeholder os ret til at redigere en kommentar, der er citeret eller uddragt i en artikel. I dette tilfælde kan vi ordne stavning og tegnsætning.

Vi glæder os over stærke meninger og kritik af vores arbejde, men vi ønsker ikke, at kommentarer bliver slået ned med diskussioner om vores politikker, og vi vil moderere i overensstemmelse hermed.

Vi værdsætter det, når læsere og personer, der er citeret i artikler eller blogindlæg, peger på faktiske eller tydelige fejl og vil undersøge alle påstande. Men disse forslag skal sendes