Fox News reagerer på Donald Trump

Fox News reagerer på Donald Trump

LOS ANGELES Fox News har anklaget Donald Trump for at gøre verbale overfald mod Megyn Kelly, der udsteder sit mest aggressive svar endnu til den republikanske frontrunner gentagne angreb på sit stjernanker.

Det skarpt formulerede svar kom fredag ​​aften efter at Trump tog sine angreb mod Kelly til et nyt niveau med henvisning til hende som og Trump opfordrede også til hans tilhængere til at boykotte Fox News-showet.

Trump vitrioliske angreb mod Megyn Kelly og hans ekstreme, syge besættelse med hende er under en præsidentkandidats værdighed, der ønsker at besætte det højeste kontor i landet, netværket sagde i sin erklæring.

er en eksemplarisk journalist og en af ​​de førende ankre i Amerika, vi er meget stolte over hendes fænomenale arbejde og fortsætter med at støtte hende hele dagen i Trump endeløse spærringer af rå og sexistiske verbale overfald, fortsatte udsagnet. Moderen til tre småbørn, med en vellykket lovkarriere og den næstbedst placerede show i kabelnyheder, er det især beklageligt, at hun gentagne gange misbruges kun for at gøre sit arbejde. Aldrig værd at se. Altid et hit på Trump! GOP frontrunner tweeted. er syg, den mest overvurderede person på tv. var det mest intense angreb i en kampagne mod Kelly, at Trump begyndte i august sidste år, da han klagede over, at hun havde behandlet ham uretfærdigt under den første republikanske præsidentdialog.

Siden da har Trump ofte anklaget Kelly for bias og uretfærdig dækning, ofte med ringe eller ingen tegn på nogen specifik lovovertrædelse.

I spidsen for, hvad der ville have været deres andet møde, ved Fox News-debatten den 28. januar, sagde Trump, at Kelly skulle have lov til at tjene som moderator. Fox News skød en tunge i kindrespons, hvor den anklagede Trump for at være bange for Kelly og derfor uegnet til at håndtere udenlandske ledere. Trump besluttede at springe over for debatten.

Trump og Kelly blev genforenet på den tredje Fox News-debat den 3. marts, hvor Trump slog en meget mere hyggelig tone. Kelly viste sig endnu en gang at være Trump hårdeste modstander, og stillede hårde og velundersøgte spørgsmål, der vandt hende til journalister og observatøres ros på begge sider af gangen.

Det er ikke helt klart, hvad der udfældede Trump sidste runde af navneopkald, eller hans opfordring til en boykot. Gennem ugen har Trump forsøgt at mærke Kelly som og besat med at kritisere ham.

I mange Trump-kritikers øjne er det han, der synes at være besat med Kelly. Og mens det er svært at se, hvordan sådanne angreb kunne have stor succes med den amerikanske offentlighed, er det også sandt, at en flerhed af landrepublikanerne hidtil har støttet den mand, der gør dem.

Hvis Fox er træt for Trump dårlig munding Megyan Kelly, hvorfor fortsætter de at fawning over ham med deres personlighed i natperioden? Hannity og Bill har en stor mand knust på Donald. Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg Bolling gerne have Trump baby. Jeg kan ærligt sige, at se Fox er blevet meget svært at gøre. Hvis du har en Trump-zombie, elsker du sikkert deres fokus på Trump. Hvis du er ambivalent over Trump, bliver det ret kedeligt at se Fox i det seneste. Det lader til, at det er tid for Fox at stoppe med at tale om, hvordan Trump mishandler mrs. Kelly og gør noget for at vise deres støtte til hende som at stoppe deres overdækning af ham hver dag i ugen. Det er tid til at holde op eller lægge op.

Ikke sikker på, hvad hendes er på Howard Stern-showet, har noget at gøre med, hvor usædvanligt det er for nogen, der søger offentligt kontor at gå efter en reporter? Dens gerne, hej, giv det op! Hvordan kan han muligvis betragtes som præsidentmateriale, når han græder som en baby, når han får spørgsmål? Reporterne skal rapportere og stille spørgsmål. Det er deres job. Hvis du ikke ser hvad der er galt med det, han laver, så ser du ikke det større billede med hensyn til, hvor farligt han er for det første ændringsforslag. Han forsøger at mobbe Fox til at skyde hende. Han forsøger at sætte præcedens om, hvordan journalister skal opføre sig omkring ham. Ingen anden amerikansk politisk figur gør dette.

Omkring en uge siden besluttede jeg at stoppe med at lytte til Megan Kelly. Selv om hun anser sig for at være ubegrænset, troede Moncler Udsalg jeg ikke på det. Jeg havde altid FOX på 24 7 og efter dumping Kelly skiftede jeg til CNN. Den næste dag da jeg tænde tv’et opdagede jeg, at jeg LIKED CNN. Jeg vil savne O og FIVE, men jeg er ikke længere en FOX-hengivner. En BAD KELLY æble skyller hele FOX tønde. Forresten havde min beslutning intet at gøre Billige Moncler Sale med den fremtidige præsident for De Forenede Staters Donald Trump påstande. Dumping FOX var min beslutning.