Fra almindelig London-pige til MTV-spændingsøgende

Fra almindelig London-pige til MTV-spændingsøgende

Jolene Van Vugt er en professionel motocross racer, den første kvinde til at vende tilbage en snavscykel og et medlem af MTV reality stunt showet Nitro Circus.

Mens de to første er let forklaret for den gennemsnitlige person, der beskriver, hvad Nitro Circus er for dem, der ikke er bekendt med showet, er mere udfordrende.

Nitro Circus stjerne og ekstremsportsagentur Travis Pastrana opsummerer hvad han, Jolene og resten af ​​showets kaste af spændingssøgere gør hver uge under et eksempel på showets anden sæson, som premiere på MTV Canada i torsdag, 27. august. ‘Vi gør det samme, vi gør hver dag, vi forsøger ikke at dø.’

Hvad angår den 28-årige Londoner, siger Jolene, at hun har fundet sig selv at leve livet, hun aldrig drømte om.

‘Det er ret koldt, der er ikke noget jeg kan klage over. Det er den dumeste, mest sjove, episke, gnarly ting jeg nogensinde kunne være en del af. Og det er bestemt det sejeste, ’siger Jolene under et interview fra Utah, hvor hun filmade den sidste episode af showets anden sæson. ‘Det er den mest måde cool af job. Jeg troede aldrig, jeg ville være, hvor jeg er i dag. Jeg havde kørt siden jeg var ung; det var altid en del af mit liv. Men jeg tog eksamen i gymnasiet, gik til prom, gik på college, gjorde alle de normale ting. Fik et job på et magasin. Jeg troede, da jeg var 18, ville jeg være gift med 22, havde et barn på 23, måske en anden et par år efter det. Men jeg er nu 28, måske er det ikke sådan, mit liv skulle gå, men dørene holdt bare åbne og jeg gik med dem. ‘

En af disse Moncler DunJakke døre førte Jolene til den første sæson af Nitro Circus. Showet filmade 12 episoder den første sæson på steder i hele USA og hinsides. En særlig udmattende 8-dages periode så Nitro Circus crew filmen i Panama, Jamaica og Puerto Rico.

‘Vi var udmattede. Vi filmede hele tiden, hvis vi ikke var på en bus eller et fly, filmade vi. For et reality show, ja det er ikke dit typiske reality show om at filme berømtheder, der laver dagligdags ting, siger Jolene. ‘Vi er smækket, mashed, styrtede hele tiden. Jeg tror ikke, vi var forberedt på, hvor hårdt det blev sæson 1. Den første sæson en stunt ville komme op, og alle ville bare alle gøre det. Vi var nødt til at suge det op, komme forbi smerten. Jeg har brudt knogler før, flere skader, men når du kører har du normalt tid til at komme sig. Vi skal skyde så meget på så kort tid. Så jeg bruger meget tid på kiropraktoren og bruger en masser af is. ‘

Nitro besætningen lærte imidlertid at have hvert medlem af holdet hver stunt hver uge var en opskrift på stort tv, men det var noget, der kunne have skabt problemer på vej også.

‘Hvis alle gjorde stunterne, ville redaktørerne gå med de bedste optagelser, måske den bedste succes og den største fejl. Det var, hvordan vi dømte stunterne, passere eller fejle. Men så lærte vi, at hvis alle blev ondt i at gøre en bestemt stunt, havde vi ingen optagelser af noget andet, siger Jolene. ‘Det tager os som fire dage at filme en episode, men for at få det ned til 22 minutter er hårdt, er der lige så meget optagelser til redaktørerne. Så nu bryder vi det op. Det er der, der vil gøre det? Hvem kan være bedst ved dette? Det har gjort os vare længere, men vi ‘er aldrig genert ved at blive såret. Du tager bare hit og se hvad der sker.’

Jolene er en veteran for motocrosskredsen, og har aldrig været en fremmed for at blive såret. Og det var måske en skæbne, at en snavscykel ville føre Jolene til det liv, hun leder i dag. Joles retningsændring kan spores tilbage til hende at blive den første kvinde til at vende tilbage en snavscykel.

Fra det øjeblik syntes Jolene at være i stand til at køre med Travis og resten af ​​gutterne, som i sidste ende ville gøre op med Nitro Circus.

‘Travis var alene meget startende, og han ville kun se sine venner, da han var på ferie. Han sagde altid, at han ønskede at han kunne finde ud af, hvordan han kunne hænge ud med sine venner, have det sjovt og finde en måde at leve af. Så han skabte nok det mest unikke job for os, ’siger Jolene. ‘Jeg var den første pige til at gøre en back flip, så ting begyndte at ske. Så kommer Travis sammen med hans ideer og hans store hjerte og hans tro på mennesker, og vi fandt noget specielt. Jeg er super taknemmelig for Travis, han lærte mig Det var ikke en plan, jeg var lige på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Jeg er så heldig, så taknemmelig og så meget heldig. ‘

Så meget som hun kredser Travis med at hjælpe hende Moncler Outlet Online med at komme til, hvor hun er i dag, er Jolene hurtigt opmærksom på, at hun ikke har opnået det, hun har eller vil i fremtiden uden støtte fra sin familie.

‘Jeg kunne ikke have gjort noget af dette, kom til dette punkt i livet uden fuld støtte 100 procent af tiden fra mine forældre, følelsesmæssigt, fysisk, økonomisk, de har været en del af alt,’ siger Jolene. ‘Alle slags døre blev åbnet på et tidspunkt, men jeg var nødt til at kunne tage de muligheder, som disse døre åbnede. Min familie gjorde det muligt for mig. Racing er meget dyrt og ikke noget du kan gøre alt på egen hånd. Du har brug for et støttesystem, og de alle steg op for mig med det hele tiden, herunder min store bro Billy. De støttede mig og hjalp mig med at følge mine drømme. De har været der hvert skridt på vejen, fortæller at de er stolte, de elsker mig, og jeg kan gøre, hvad jeg vil, hvis jeg arbejder hårdt nok. ‘

Jolene har ikke haft meget fritid som for sent, men hun fik sin vej tilbage til London sidste måned til operation.

Ironisk nok brød Jolene hendes håndled og havde brug for det kirurgisk repareret, ikke ved at hoppe en motorcykel ind i Grand Canyon, hvor verdensrekordet blev lagt til den første og længste kvindelige tilbageflip på en snavscykel eller hoppede i en sø, mens de hængte fra en helikopter, som alle hun gjorde, og meget mere, i løbet af sæson 1, men i stedet for at forberede sig til 2009-spillene.

X Games er en årlig begivenhed med fokus på ekstreme action sport og Jolene var begejstret for at være en af ​​kun 10 kvinder bedt om at deltage i spillene i år. Men hendes ødelagte håndled sætter en stopper for det.

‘Jeg havde kvalificeret mig til X Games, og det var fantastisk. Travis, Jim (DeChamp, et andet Nitro Circus cast member) og jeg havde alle kvalificeret til X Games og producenterne gav os tid til at træne. Vi gik til Travis ‘hus og fik ridning hver dag. Men jeg brød mit håndled, så jeg måtte komme tilbage til Canada, ’siger Jolene.’ Til sidst blev det besluttet, at jeg ville have brug for operation, så jeg kom tilbage for at få det gjort. Jeg havde operationen på fredagen og var på arbejde igen mandag. Igen skal du bare skubbe forbi smerten. Travis knuste sig ved X Games. Du skal bare bide kuglen. ‘

At blive en reality-tv-stjerne (selv om Jolene ikke ville bruge et sådant udtryk til at beskrive sig selv) har givet den selvbeskrevne ‘almindelige pige fra London’ lidt mere empati til den kendte kultur, der eksisterer i USA. Jolene har lavet reklamer, deltog i store Hollywood begivenheder som MTV Movie Awards, men siger, at hun nu ved, hvad det kan føles at have spotlyset skinnende lyst i sin retning.

‘Det er slemt denne Hollywood-fokuserede verden, vi lever i. Jeg er ked af nogen som Britney Spears. Hun valgte at være en entertainer, men ikke at blive udnyttet som hun er, ’siger Jolene.’ Jeg har set bag gardinet nu, og det har helt sikkert sine engle og dæmoner. Men du skal forblive tro mod hvem du er og arbejde svært at komme ud på toppen. Det er et koldt liv. ‘

Det seje liv er en Jolene siger, at hun aldrig ville tage for givet, men hun er også sikker på, at hendes venner og familie aldrig ville lade hende ligge.

‘En ting, jeg aldrig ville forvente, at folk skulle behandle mig anderledes, fordi jeg var på tv. Alle de mennesker, jeg bruger tid sammen med, jeg bryr mig om, ville ikke behandle mig anderledes, men jeg har heller ikke en holdning som Jeg gør det til opmærksomhed. Jeg er tilfældigvis mig og jeg kan godt lide at have venner og familie, som kan give mig den følelse af normalitet, ’siger Jolene. ‘Jeg ved ikke, hvor længe dette kommer til at vare. Jeg ved ikke hvad der skal ske næste gang. Men jeg ved, jeg havde en god opdragelse, jeg kan sætte pris på mit liv for hvad det er. ‘

Jolene er også glad for, at fansne og andre kanadiere vil se, at livet udfolder sig på den lille skærm for mindst to sæson.

‘Vi har ikke haft nogen bekræftelse om en tredje sæson, det afhænger af, hvad ratingsne er for sæson to. Men jeg tror, ​​at fansen, mine venner, familie og med kanadiere virkelig nyder det (sæson to), ’siger Jolene.’ Vi har helt taget showet t på det næste niveau. Basen hopper jeg virkelig elsker. Ride cyklerne, bilerne, hoppe ting. Vi gør alle de ting. Folk kommer til at se os op ante. Det bliver meget sjovt. ‘