Fra Digital Trends

Fra Digital Trends

Netflix efterlyser forfølgelse af nye serier med Barack og Michelle ObamaNetflix, der angiveligt forfølger nye serier med Barack og Michelle ObamaDigital TrendsFrom Oval Office til internettet? Hvad er den tidligere præsident Obamas næste træk? Fra det ovalke kontor til internettet? Hvilken tidligere præsident Obama er næste gang? Disney’s streaming service rekrutterer Jon Favreau til live action Star Wars seriesDisney s streaming service rekrutterer Jon Favreau for live action Star Wars seriesGenevieve / FlickrThe Hollywood renæssance mand er blevet tappet Moncler Sale til at skrive og producere en kommende live action Star Wars showThe Hollywood renæssance mand er blevet tappet til at skrive og producere en kommende live action Star Wars showAmazon Echo kunne utilsigtet være at lære dine børn dårlige ordAmazon Echo kunne utilsigtet være at undervise dine børn dårlige ordDigital TrendsAlexa. Stop med at undervise mine børn forbandelse wordsAlexa. Stop med at undervise Moncler Jakke Dame mine børn forbandelse wordsAfter måneder af arbejdsløshed, Nintendo siger Mario er en blikkenslager igenAfter måneder af arbejdsløshed, Nintendo siger Mario er en blikkenslager endnu en gangDigital Trends