Fra hjertet

Fra hjertet

Hvis du ser hjerter i februar, tænker du automatisk på romantik, men det er ikke altid tilfældet.

I det mindste ikke for lokale kunstmaler, Jeannine Rosenberg (Glass Eye Designs af J9). Rosenberg besluttede februar var den perfekte måned til at skabe hjerteformede solcatchers som en fundraiser for Shilo og Chandra Rousseau, Thessalon og kommende skiløbere.

De tre med 3 tommer hjerter, skåret af rødt glas er dekoreret med hvide perler. Farverne repræsenterer Canada. Når de er færdige, vil hver solcatcher inkludere en lille sølvskis charme til at repræsentere søstrene. Rosenbergs mål er at sælge i alt 200 hjerter, hvor alle indtægter går i retning af pigernes skiomkostninger.

De unge skiløbere, der er blevet søde, har været i indbyggerne af områdets beboere, da de først kom ind i den lokale skisport og skovløbscene. Dengang var Shilo 11, Chandra 9.

Shilo, 17, forlod hjem i sidste uge og vil snart afrejse til Estland som medlem af det canadiske hold på Youth Junior Biathlon World Championships. I mellemtiden har Chandra kvalificeret til Ontario Winter Games, der kommer op på Horse Shoe Valley Resort, 28. februar til 2. marts.

Tilbage til Rosenberg, farvet glas kunstner. Hun voksede op i Blind River, hvor hun gik på gymnasiet samtidig med Yves Rousseau, far til de to unge skiløbere. Hun mødte Cecilia, også en indfødt Blindflod, i Thessalon, da hun samler flasker som fundraiser for at hjælpe med sine datterudgifter.

Cecilia holder os ajour med pigernes fremskridt. Jeg beundrede altid deres dedikation, da jeg så, hvor hårdt de træner, siger Rosenberg.

Selv under træning fandt Shilo tid til at gå Rosenbergs hund, Willson, mens Rosenberg var ude af stand med en fodskade.

Nu betaler jeg det frem, siger Rosenberg, der hellere vil tilbringe aftener hjemme end at have forpligtelser som mand Bill.

besluttede min måde at bidrage til samfundet var at rejse penge til lokale organisationer og årsager ved at sælge glasmosaik og smykker. Det var tid til en af ​​årsagerne til at være Rousseau-pigerne. Det er så simpelt som det, siger hun.

Biathlon skiløb er ikke noget nyt for familien Rousseau. Yves er en tidligere skiskytter og VM-skiløbere, der deltog i skiskyting i OL i 1984 i Sarajevo, før det blev en officiel olympisk begivenhed. Han drømte om at være en olympisk skiskytter, indtil en ulykke smadrede sin ankel og hans drømme. Familien skied sammen for fritid, men da udtrykte pigerne lysten og viste evnen til skiskil.

Målet er OL, måske endda i 2022, siger Cecilia. Og mens familien indrømmer der ingen garanti, gør hun det, hun arbejder hårdt på at gøre sin drøm til virkelighed. Og forældrene arbejder hårdt for at støtte hende, både med deres egne penge og ved at søge finansiering til at hjælpe med udgifter.

omkostninger til dette niveau er bare vores league finansielle måde, siger Cecilia. Nogle omkostninger omfatter turnéafgifter, fly både i Canada og i udlandet, rifler og ammunition, skiudstyr, indkvartering uden for byen, coaching og raceafgifter. Og med lidt eller ingen finansieringshjælp til rådighed, skal skiløbere kræve donationer og sponsorer.

Shilo havde nogle solide sponsorer, herunder Tulloch Engineering og andre lokale virksomheder og organisationer. Men hun har brug for mere. Områdesvirksomheder er blevet forsynet med informationspakker, men familien håber, at nogle nye donorer kan findes, så de hele tiden spørger de samme mennesker.

Nogen har for nylig købt Shilo 5.000 runder ammunition, en meget værdsat gave.

Så hvordan ser en årstid ud for teenaged skisports skiløbere?

Shilo, der gik til Estland i næste uge, tilbragte det meste af december i Østrig og Italien som medlem af Biathlon Women Junior World Cup-holdet, et kredsløb beregnet til 19 til 20-årige. Hun kvalificerede sig til disse løb tidligere i Canmore, Alta. Der havde hun en første plads lige bag landslagsmedlemmerne, hvoraf nogle er i OL nu. Hun havde også to tredjepladser. Kvinder i alle aldre løb sammen i en begivenhed, så Shilo kunne se, hvordan hun kunne gøre imod de nationale holdmedlemmer over 21. Og selvom hun kvalificerede sig til begge begivenheder, faldt Shilo anden verdenskampturnering på grund af skoleforpligtelser.

Chandra har en god sæson racing med Barrie, Ont. nyoprettede langrendsløjpe. Der havde hun en fjerdeplads finish i Juvenile Skate Technic Sprint, der manglede podiet med blot et sekund.

I slutningen af ​​december og begyndelsen af ​​januar konkurrerede Chandra i Mont Ste. Anne, Que., Med hold BXC i O Cup hvor de bedste canadiske skiløbere konkurrerede om det sidste tilgængelige sted for denne sæson.

Et nyligt spørgsmål på den Facebook-side bad om gætterier om hvor mange timers fysisk træning Shilo gør om et år. Det vil omfatte cykling, løb, rulleskøjter, skiløb og styrketræning. Det omfatter ikke præcisionsoptagelse eller tørt affyring. Svaret: 750 timer. Moncler Udsalg Det ville udgøre over 31 lige dage på 24 timer om dagen.

Faktisk, mens pigerne bruger meget af vinteren på vejen, bruger de off-season træning hjemme der hvor de bruger Thessalon og Area Rod og Gun Club faciliteter. Men det på gaderne i Thessalonien, at beboerne ser dem, enten løber eller ruller skiløb næsten daglig. I sidste sommer kom Shilo bedste ven, Zoe Pekos, som også Billige Moncler Jakke Herre på det canadiske skibsteam, fra Richmond Hill, Ont. Til at tilbringe sommertræningen i Thessalon.