fra stat til gym

fra stat til gym

Mere end 220 grupper fra hele staten anmodede om næsten millioner i bistand fra generalforsamlingen i sidste måned, og et heldigt par i Takoma Park lavede skåret.

Blandt dem er byen Takoma Park, som bad om million mod et gymnasium for at fuldføre Community Center on Maple Avenue. I stedet gav lovgivere den by, for hvilken byen skal finde tilsvarende midler.

Stat Sen. Ida G. Ruben (D Dist. 20) af Silver Spring og Del. Franchot (D Dist. 20) i Takoma Park sponsoreret byens finansieringsanmodning i Annapolis.

glædeligt at se denne støtte til vores Community Center og gymnastiksalen, og vi værdsætter meget sen Sen Ruben og Del. Franchot for at støtte for midlerne, sagde Suzanne Ludlow, Takoma Park samfund og regeringskontakt.

Ludlow kan endnu sige, hvor byen matchen for tilskuddet kommer fra: kigger på midler, som Washington Adventist Hospital har forpligtet til at hjælpe [med at bygge gymnasiet], og jeg er sikker på, at vi skal bruge nogle af vores driftsmidler. sagde, at de skulle træffe vanskelige beslutninger om, hvilke projekter der skulle finansieres i år gennem såkaldte statsobligationsregninger, og til sidst godkendte hvert Moncler Sale kammer i generalforsamlingen kun millioner for projekterne.

indlysende af det faktum, at vi kæmpede hårdt for de penge, som vi føler som om Fællesskabets center er et centralt punkt for hele samfundet, sagde Ruben. vi gik til flagermus for det; vi har alle sammen. Hele delegationen fra District 20, sagde hun, herunder Franchot and Dels. Sheila Ellis Hixson (D) og Gareth E. Murray (D), begge Silver Spring, støttede byens anmodning, selvom Parlamentet kun kunne sikre med et tillæg fra senatet.

Jeg er begejstret for Takoma Park, som det også er delegerede Franchot, Hixson og Murray, sagde Ruben. arbejdede hårdt for at sikre, at alle fik det, de havde brug for. 10. juni.

T bolts bestyrelsesmedlem Ed Sharp sagde holdet håber at bruge sit tilskud, godkendt gennem delegeredehuset, til at installere et permanent lydsystem og en ny resultattavle sammen med nogle nye beskyttende screening og hegn.

er flere projekter, som vi har i tankerne, sagde Sharp. Evnen til at opnå alle eller endda flere af dem afhænger af, hvor meget de koster. der sponsorerede alle tre Takoma Park-finansierede obligatoriske obligationsanmodninger i Parlamentet, sagde grupperne gjorde et Billige Moncler Jakke Herre imponerende job med lobbyvirksomhed staten.