Fracas handler boksarrangement et knockout slag

Fracas handler boksarrangement et knockout slag

Forstyrrelsen menes at have varet kun få minutter, men boxing club arrangører besluttede at annullere turneringen efter kun den anden kamp for at sikre medlemmernes sikkerhed. Ingen blev anset for at være blevet såret, men mange af de yngre klubbmedlemmer blev forladt af hændelsen.

Turneringen fandt sted for at fejre et nyligt 10.000 stipendium, som lokale rådgivere gav klubben til at finansiere nye vaskerumfaciliteter for det voksende antal kvindelige medlemmer og at erstatte gammelt udstyr.

Den populære klub har dusinvis af medlemmer fra 11 år og derover, og dets hovedkvarter er baseret på Murphy Crescent, på Woodhouse Moncler Sale Close Estate i Bishop Auckland.

En talsmand for klubben sagde: ‘Denne Billige Moncler Sale hændelse var intet at gøre med Bishop Auckland Boxing Club, dets medlemmer eller deres familier. Det har forkælet et show, som vi havde arbejdet så hårdt for og havde organiseret i flere måneder.

‘Det var hjerteskærende at tage ringen ned så tidligt og halvdelen af ​​børnene var i tårer, de har brugt måneder på at træne for dette. Det vil også påvirke os økonomisk, fordi vi har brugt penge på ting som lotterier.’

Politiet sagde, at der ikke var nogen forbindelse mellem bokseklubben og besværet, men deres henvendelser fortsatte. Enhver med information bliver bedt om at ringe til politiet på 101 eller Crimestoppers på 0800 555 111.