Fractured Skull After Knockout CBS Los Angeles

Fractured Skull After Knockout CBS Los Angeles

Bekæmpe fans Venligst sig en bøn til min ex mand Cyborg Santos. Mange af jer så ham kæmpe på Spike TV i helgen, da han led denne skade, mens han kæmpede i London. Cyborg er stadig på hospitalet i Storbritannien, og de er ikke sikre på, hvornår han vil kunne flyve igen. Han har ikke haft kirurgi endnu, og deres er bekymret, hjernen kan fortsætte med at svulme og forårsage mere skade. Klik på linket I mit bio for at donere til hans GoFundMe og støtte ham og hans familie på dette tidspunkt. Tak Gud for din beskyttelse, Dr sagde dette meget nemt kunne have været livstruende. Fra mandag morgen var $ 19.874 blevet hævet, bare genert af kontoen s $ 20.000 fundraising mål.

Mest besøgteListe af Vin Citeret i Retssag som at have høje Arseniske NiveauerDe 83 flasker vin citeret i en retssag i denne uge som at have farligt høje niveauer af arsen kom fra 28 Californien vingårde og blev aftappet under 31 forskellige mærkevarer. Nogle af mærkerne indeholdt flere forskellige typer vin, såsom merlot, chardonnay, burgundy, rose osv.

Don vil gerne kæmpe, nabo i ondskabsdispension med familie næste dør SaysMom på tre siger, at hendes familie og hendes nabohavn er kommet sammen i et stykke tid efter deres næsten to års konstruktion på deres nye hjem. Simpson talende hypotetisk om mordene på Nicole Brown og Ron Goldman har sociale medier spekuleret på et spørgsmål: hvem er Charlie?

Et firma bygger 3D trykte boliger for Billige Moncler Sale kun $ 10,000. Austin opstart ICON afslørede en ny metode til masseproduktion af små boliger med en massiv 3D-printer i en proces, som virksomheden siger, tager kun 12 til 24 timer.

Mand arresteret i drab af Pomona Officer har langvarig registrering; Sårede Officer Udgivet Fra HospitalManden mistænkt for at dræbe en Pomona politibetjent og sårende en anden har en omfattende rekord og havde tidligere tjent tid i statsfængslet for at skyde en pistol i en skolezone.

Barnebarn vinder Bizarre kamp over kroppen af ​​Charles Manson Kampen for kroppen forskygger, hvad der ligger foran som konkurrerende lejre kæmper for kontrol af ejendommen.

Mistænkte dør efter konfrontation med Anaheim PoliceA mand døde efter at have tilbragt mere end en uge i koma efter sin anholdelse af Anaheim-politiet. Mandag hans familie spørgsmålstegn ved brug af magt af officerer. Michele Gile rapporter.

Domino Pizza Worker dør efter at være stablet i kamp med coworker En medarbejder hos Domino Pizza døde efter at være blevet stukket mindst én gang under en kamp med en kollega.

Driver blokering Lane Splitters fanget på kamera En kvinde fanget spændte øjeblikke på 210 Freeway med sin mobiltelefon. Konfrontationen blev udløst af Moncler Udsalg den almindelige praksis for baneopdeling af motorcyklister.

Røveri mistænkte konfronteret med politiet foran dansestudietRobbery mistænkte blev konfronteret med politiet bare fødder væk fra en dansestudie fyldt med børn i Orange County. Stacey Butler rapporterer.