fraktion lancerer gulvkamp på RNC

fraktion lancerer gulvkamp på RNC

CLEVELAND Åbningsgavlen faldt mandag på den republikanske nationalkonvention, da Grand Old Party fejrede fejlagtigt Donald Trump og den populistiske milliardærkandidates forsøg på at blive nationens 45. præsident.

GOP’ens Never Trump fraktion var uvillig til at give op. Republikanerne forsøgte en sidste timers indsats for at genudspille sin nominering hævdede tilstrækkelig støtte til at tvinge et stemmeopkald stemme om reglerne en procedure, der kunne forsinke proceduren med timer på konventets åbning nætter.

Aldrig Trump-delegerede chanted ‘call call vote!’ og ‘ordre!’ fra gulvet, søger at tvinge problemet. En lignende indsats lykkedes i sidste uge, før konventionsreglerne varetages.

Mandag temaet er America Safe Again, ‘og GOP formand Reince Priebus startede tingene med et øjeblik af stilhed for faldne politibetjente. Konventionen rullede derefter ind i en blanding af patriotisme, musik og rutinevirksomhed.

Festen begynder virkelig om aftenen, når en lang blanding af højttalere lægges op af Trumps hustru, Melania og Trumps lejr, siger han vil bryde med tradition og træde til podiet for at introducere hende. diplomatiske mission i Benghazi, indvandreraktivister og tidligere borgmester i New York Rudy Giuliani.

Trump hævdede GOP-tronen med et shoestring budget, men en ubarmhjertig socialmediekampagne, der dræbte udfordrere til indsendelse med blærende kritik. Hans kampagne startede med to enkle lokaler, der byggede en mur for at holde indvandrerne ude og gøre Amerika godt igen.

Det virkede.

Han brølede til toppen af ​​de republikanske meningsmålinger og blev der. Et bredt stykke af amerikanere, der følte det økonomiske opsving, passerede dem forbi, og at Washington var ude af kontakt, købt. Mange ikoner af hans eget parti gjorde det ikke, og listen over GOP-dignitarier, der hoppede over hans fire-dagers Cleveland lovefest, er imponerende, herunder de to sidste republikanske præsidenter og partiets nominerede fra 2008 og 2012.

Selv John Kasich, guvernør for staten, der var vært for konventet, gik videre til festen. Trumps kampionschef beskyldte Kasich, den sidste udfordrer at slippe ud af GOP præsidentkampen, af ‘pinligt’ hans stat.

Lige meget. Trumps sortiment af højttalere omfatter masser af familiemedlemmer, veteraner, forretningsfolk, entertainere Moncler Outlet Online og smattering af topdragerrepublikanere, herunder House Speaker Paul Ryan og endda bitter rival Ted Cruz.

Melania Trumps udseende kunne være afgørende. Det bliver første gang, mange amerikanere hører Sloveniens indbyggers stemme. Første indtryk kan være afgørende for Trump, som kæmper for at lokke kvindelige vælgere. Hans 34% støtte blandt kvinder i en ABC News / Washington Post afstemning udgivet søndag er en rekord lav lavere end niveauet for kvindelig støtte på valgdagen for enhver republikansk præsidentkandidat siden anden verdenskrig.

Men polling nyhederne for Trump er ikke alt for dårlig. En afstemning fra Monmouth University udgivet mandag siger Hillary Clinton, den presumptive demokratiske kandidat, har en 3 procentpoint blandt registrerede vælgere og en 2-punkts ledelse blandt de mest tilbøjelige til at stemme. , Clinton ledet af 6 point med registrerede vælgere og 7 point blandt sandsynligvis vælgere.

Der var en vis forskel på Cleveland-gaderne. Den første store test for politiet og demonstranter var stort set uhåndterlig, da mellem 200 og 300 personer repræsenterede koalitionen til Stop Trump rallied og derefter marcherede gennem downtown, styret af omkring 40 politibetjente på cykel.

Mens højlydt chanting anti Trump slogans, march indvandrer rettigheder tilhængere, Black Life Matter bevægelse og muslimske rettigheder advokater trak ingen steder nær de tusindvis arrangører havde forudsagt.

irriterende, sagde Mike Magee, en del af den røde, hvide og blå klædte Texas-gruppe, der så protesten fra en afstand, da de gik ombord på en bus. fik 100 procent tillid til det lokale politi og den føderale retshåndhævelse for at holde tingene trygge. Tirsdag vil konventionen fokusere på Indiana Gov. Mike Pence. Han bliver formelt valgt som vicepræsidentkandidat. På onsdag vil statens ceremonielle rulleopkald installere Trump som partiets kandidat. Og climaxet er torsdag, når Trump formelt accepterer udnævnelsen.

Et par dage senere vil opmærksomheden henvende sig til Philadelphia, Den Demokratiske Nationalkonvention og Hillary Clinton. Så begynder den tre måneders løb til Det Hvide Hus alvorligt.

Bidragende: Kevin Billige Moncler Jakke Herre Johnson, Herb Jackson, David Johnson, Carl Weiser og Rick Hampson, USA TODAY Network.