Framingham radiologi lab mister lægejournaler af 9

Framingham radiologi lab mister lægejournaler af 9

Af Jonathan Dame, Daily News Staff

FRAMINGHAM Charles River Medical Associates siger, at den har mistet en bærbar harddisk, der antages at indeholde personlige oplysninger og x-ray billeder af alle, der har modtaget en knogletæthedsscanning på dets Framingham radiologielaboratorium inden for de sidste otte år. Det er 9.387 mennesker.

Øvelsen sendte brev mandag til de patienter, hvis journaler mangler. De lagrede navne på harddisken, fødselsdatoer, patientidentifikationsnumre og knogletæthedsscanningsbilleder, der går tilbage til 2010.

Der er ingen ledere på hvor harddisken gik, sagde administrerende direktør Brian Parillo, Moncler DunJakke i et interview mandag. kiggede overalt i bygningen, talte til enhver person der arbejder der, og ingen ved det. i Framingham radiologi lab, der ligger på 571 Union Ave., bemærkede harddisken manglede i slutningen af ​​november. Associates er en gruppe af flere dusin læger og andre sundhedsplejersker, der praktiserer på 15 steder i ni MetroWest-samfund, herunder Holliston, Hudson, Marlboro, Natick og Northboro.

Enheden, der ikke har krypteringsbeskyttelse, blev opdateret en gang om måneden med knogletæthedsposter for at sikkerhedskopiere disse poster. Medarbejdere husker senest at se harddisken i slutningen Moncler Outlet Online af ​​oktober, ifølge de associerede.

Medarbejdere fra Charles River Medical Associates tilbragte flere uger på at køre efter drevet, inden de meddelte patienter i et brev sendt mandag. Institut for Sundhed og Mennesker og til lokale medier.

fastslået en uge og en halv eller så siden at det var helt sikkert tabt, sagde parillo. svært at spekulere på, hvad der kunne være sket med det. Brevet og en pressemeddelelse Charles River Medical Associates advarede patienterne om at træffe forholdsregler for at beskytte mod eventuelle negative konsekvenser af denne uheldige hændelse, herunder overvågning af kreditrapporter.

Mens den manglende harddisk indeholdt tusindvis af X-ray-billeder af folkespidser, havde den ikke forsikringsoplysninger eller Social Security-numre, udtalte Associates ‘-brevet.

Virksomheden vil ikke længere bruge ukrypterede bærbare lagringsenheder til at opbevare medicinske journaler, sagde Parillo, og den foretager en bredere gennemgang af sine sikkerhedsprotokoller.

tager alle de nødvendige skridt for at sikre, at dette ikke sker igen, sagde parillo. gør en komplet revision af vores hardware, omskoling af alle medarbejdere på arbejdsgange i privatlivets fred. harddisk kun indeholdt oplysninger fra radiologi laboratorium i knogletæthed ved Framingham klinikken, sagde parillo. De associerede virksomheder har faktisk afsluttet sin søgning efter den manglende enhed på dette tidspunkt. Politiet er ikke blevet kontaktet.