Frank er ikke skylden for økonomisk ustabilitet

Frank er ikke skylden for økonomisk ustabilitet

Waters skriver: ‘De republikanske præsidentkandidater beskylder Dodd Frank for alt fra manglende pantjenesteister til at yde lånændringer til de små virksomheders manglende evne til at få kredit. Disse argumenter er naturligvis i bedste fald med vilje og vildledende vildledende, men de fortsætter alligevel. ‘

US Congresswoman Maxine Waters, 01/28/12. (foto: AP)

han republikanske præsidentkandidater bebrejder Dodd Frank for alt fra svigtet af realkreditinstitutter til at yde lån modifikationer af manglende evne for små virksomheder til at få kredit. Disse argumenter er naturligvis i bedste fald forsigtige og forsætligt vildledende, men de fortsætter alligevel.

For nogle af mine republikanske kolleger har sandheden aldrig været i vejen for dristige udtalelser, der ignorerer det faktum, at sammenbruddet af vores økonomi faktisk gik forud for Dodd Frank finansielle reformer med to år. For dem er Dodd Frank deres bte noire årsagen til alle vores økonomiske forstyrrelser. Hvis kun nogen ville ophæve Dodd Frank loven, ville ledigheden falde til 5 procent, 401 (k) s ville stige i værdi, ville underjordiske boligejere kunne refinansiere deres lån og boligpriserne ville stige til før 2005 niveauer.

Nu, hvis du kun har dine oplysninger fra republikanske taler og de lobbyister, der forbereder dem, tror du Dodd Frank ikke kun forværrede vores økonomi, men endte også med den finansielle servicesektor, som vi ved det. Men det kunne ikke være længere fra sandhed. Ifølge data fra handelsafdelingen var den finansielle sektors andel af bruttonationalproduktet på ca. 8,4 procent sidste år, hvilket faktisk oversteg toppslaget i 2006. I modsætning til 1950 tegnede finanssektoren kun 2,8 procent af BNP. at falde bag resten af ​​verden.

Så lad mig sætte rekorden lige: Jeg tror, ​​Dodd Frank rent faktisk sparer finanssektoren.

Vi så førstehånds, hvordan ukontrollerede, voldsomme spekulationer førte til sammenbruddet i 2008. Som tidligere Federal Reserve-formand Paul Volcker sagde ‘uberettiget tro på rationelle forventninger, markedseffektivitet og moderne finanss teknikker’ brændte en krise i modsætning til det, vi havde set i generationer .

Vi oplevede ødelæggelsen af ​​mere end $ 10 billioner i husstandsformue. Den typiske husstand tabte næsten en fjerdedel af sine akkumulerede aktiver. Næsten 10 millioner job forsvandt. Løn tab udgjorde mere end 3.000 dollar pr husstand. Der var 12 millioner forventede afskærmninger og en 30 procent spids til faldende fald i boligpriserne.

Intet af dette er godt for forbrugere, økonomien eller endda bankerne selv. Jeg tilfældigvis tror, ​​at bankerne har ret til at være rentable. Men når den rentabilitet kommer på bekostning af deres kunders velbefindende, investorerne, sig selv og den større økonomi, er det, når jeg tror, ​​at regeringen skal gribe ind. Det er når vi har brug for de omfattende finansielle bestemmelser, der er inkluderet i Dodd Frank.

Stadig har republikanerne i Parlamentet forsøgt systematisk at fortryde vores reaktion på finanskrisen i 2008 siden de har fået flertals kontrol. De har godkendt lovgivningen for at forsinke reguleringen af ​​markedet for $ 600 billioner af derivater i to år. De har Moncler Outlet Online bestået regningen efter regningen for at underkaste det nye forbrugerfinansieringsbureau. De har forsøgt at rulle tilbage bestemmelser i Dodd Frank, der beskytter personer, der blæser fløjten om økonomisk svig. Og de har forsøgt at undergrave Wall Street-reformen ved at give Securities and Exchange Commission og Commodity Futures Trading Commission langt mindre finansiering end de har brug for at gøre deres job.

Gør ikke fejl, jeg kæmper hårdt i House Financial Services Committee, når mine kolleger forsøger at omskrive historien og fortryde det vigtige og populære arbejde, vi har opnået. Men disse højt profilerede kampe betyder ikke, at jeg ikke er åben for at revidere regler, der er forældede eller ikke arbejder, eller at begge parter ikke kan samarbejde om finansielle tjenesteydelser.

Jeg er stolt af det arbejde, jeg har været i stand til at udføre med mine republikanske kolleger om små virksomheders kapitaldannelse. Vi har arbejdet sammen for at øge kapaciteten for regulering et tilbud fra 5 millioner til 50 millioner dollar, hvilket gør det muligt for flere virksomheder at blive fritaget for registreringskravene, der normalt gælder, når de søger at rejse kapital ved at sælge deres værdipapirer til offentligheden. aktionærgrænseniveauet, hvor virksomheder skal registrere deres værdipapirer med SEC.

Vi har også arbejdet sammen for at give virksomhederne mulighed for at annoncere, hvad der ellers ville være private værdipapirudbud i henhold til regel D, hvis de ’sælger disse værdipapirer til sofistikerede investorer.’ Vi samarbejdede for at skabe en national ‘crowd funding’ -ramme, der giver iværksættere mulighed for at samle små investeringer gennem online platforme.

Gennem vores debatter om disse regninger anerkendte demokraterne behovet for at løsne restriktioner, hvor det er relevant, for at hjælpe små virksomheder med at vokse. Men vi forbedrede også disse regninger ved at tilføre afgørende investorbeskyttelse, der var fraværende i de oprindelige versioner af lovgivningen, fordi vi erkendte, at langsigtet jobvækst er præget af stærke regler på vejen, der tåler markedsoverskridelser.

Dette fokus på den langsigtede stabilitet i vores finansielle system var, hvad vi søgte at opnå med Dodd Frank. Det er klart, at højere kapitalkrav, gennemsigtige derivater, registrering af private kapitalbaser og regulering af skygge banksystemet kan skære i den finansielle servicesektorens kortsigtede overskud. Men som lovgivere er vores job ikke til at hjælpe administrerende direktører til at slå den næste Kvartals forventninger til indtjeningen. I stedet tror jeg på, at vi kan skabe en stærkere, retfærdigere og mere stabil økonomi ved at forsøge at beskytte den vigtige forretning af kapitalallokering og begrænse aktiviteter med tvivlsom social nytteværdi.

Dodd Frank er ikke problemet, det er løsningen.

Rep. Maxine Waters (D Calif.) Er senior medlem af House Financial Services Committee.

Reader Supported News er udgivelsen af ​​oprindelse Billige Moncler Jakke Herre for dette arbejde. Tilladelse til genudgivelse er frit givet med kredit og et link tilbage til Reader Supported News.