Frank Schiller

Frank Schiller

Frank Schiller siger, at han vil bruge sin erfaring i Ottawa for at bidrage til at skabe muligheder, der vil levere job og en bedre livskvalitet for befolkningen i Windsor Tecumseh. Frank lover at kæmpe hårdt Moncler DunJakke for at sikre en føderal auto-strategi og udvikle handelsaftaler, der fungerer bedre for producenter, dyrkere og fødevareprocessorer.

Som ejer af en Billige Moncler Sale vellykket offentlig anliggender og regeringsrelaterede virksomhed hjælper Frank virksomheder med lovgivningsmæssig, regulerende og international handelsforespørgsel. Han har også haft mulighed for at arbejde på højt niveau i regering, politik og forretning og har stolt tjent på personalet for så fremtrædende offentlige figurer som Herb Gray, Romeo Leblanc og Jean Chrtien.

Frank tjente sin bachelor of arts med høje æresbeviser fra Carleton University i Ottawa og hans cand.scient. Fra London School of Economics i England.