Franklin brøler tilbage for regionskronen

Franklin brøler tilbage for regionskronen

FRANKLIN En power outage kunne ikke stoppe et Franklin Simpson comeback, med Wildcats rallying for en 35 20 sejr over Hopkinsville i klasse 4A, Region 1 mesterskab fredag ​​på Shadetree Stadium.

Franklin Simpson (10 3) rallied fra 20 ned til løb forbi Hopkinsville og frem til ansigt Collins i 4A state semifinaler.

Senior løb tilbage James Baker gav gnisten Wildcats behov, kører for 165 yards og to scoringer og tilføjer en anden touchdown modtagelse for at løfte Franklin til en anden straight region titel. Det var første gang, de wildcats har vundet efterfølgende regiontitler siden vinde syv lige fra 1977 1983.

‘Vi kom ud og vidste, Moncler Outlet Online at vi måtte kæmpe hårdt,’ sagde Baker. ‘Vi kunne ikke lade op. Det har været et stykke tid siden vi har vundet regionmesterskabet to år i træk, så det betydede meget for os. Vi kom ud som et hold og gav det hele, vi havde. ‘

Det var alle Hopkinsville (6 7) tidligt, før Wildcats tog kontrol.

Tigrene kom på tavlen midtvejs gennem første kvartal, da Javier Bland fandt Gavin Marschand i skridt for et 45-yard touchdown-pass.

Marschand slog igen på defensiv side tre minutter senere og opsnappede et tippet pass fra Rylan Thomas og løber det ind fra 11 yards ud til at øge føringen til 14 0.

Det var stadig 14 0 på det første spil i andet kvartal, da en lysbank gik ud og forårsagede en forsinkelse på 20 minutter. Da spillet blev genoptaget, blev Marschand og Bland kæftet for en 47 yard gevinst for at flytte ind i Franklin-området. Tre spiller senere, Bland fandt Jordan Hopson ned i sømmen for en 21 yard score for at sætte Wildcats i et 20 point hul. Alligevel sagde Franklin Simpsons træner Doug Preston, at lysforsinkelsen rent faktisk hjalp med at bosætte sit hold.

‘Vi fortalte dem at spille, at der var tre fjerdedele at gå’, sagde Preston. ‘Vi sagde,’ Vi skal spille Moncler Outlet Online hårdt, ‘og børnene begyndte at lave spil.’

Disse skuespil kom straks efter Hopkinsville-scoret.

Franklin Simpson hentede noget moment sent i første halvleg med to point i et tre minutters forløb. Baker s 34 yard touchdown løb gav Franklin sine første point med 6:26 tilbage i halvdelen.

Trevon Goodnight genoprettede en blandet fumle på Hopkinsville 15, hvor han opstillede Rylan Thomas ‘touchdown-pass til Tre Bass, fire spil senere, så Franklin kunne trække inden for 20 14 på halvdelen.

‘Mange af disse børn spillede sidste år, og vi var nede 14 0 i halvdelen til South Warren,’ sagde Preston. ‘Vi talte om det og sagde:’ Vi har spillet gode hold før og været i denne situation. Vi skal bare tro på hinanden. ‘ ‘

Fremdriften fortsatte i tredje kvartal.

Franklin Simpsons forsvar tvang en fumler lige udenfor den røde zone for at oprette et drev, der sluttede med en 37 yard, der løber rundt i enden af ​​Bass, der gav Wildcats føringen for godt.

Baker s 54 yard scamper forlængede føringen til 28 20 sent i det tredje kvartal og Wildcats iced det med en 15 spiller, 69 yard drev, der varede næsten ni minutter den endelige spille en bootleg af Thomas til en bred åben Baker i lejligheden for en 21 yard score.

Franklin Simpson outgained Hopkinsville 395 223, løber for 357 yards. Bass færdig med 125 meter rushing.

Wildcats forsvar tvang fire omsætninger og holdt Hopkinsville til otte meter farende.

‘Jeg var rigtig glad for, at vores børn kunne kæmpe sådan,’ sagde Preston. ‘Jeg følte at vi var flad ud og gav dem også kredit, (Hopkinsville) kom klar til at spille, men vi snakker om det hele tiden. Vi har et tegn i skabsrummet, der siger’ 48 minutter at spille og en livstid at huske. ‘Det er det, vi prædiker for dem hele tiden. De spillede hårdt hele spillet. ‘