Franklin-politiet er vært for et aktivt shooter-seminar

Franklin-politiet er vært for et aktivt shooter-seminar

FRANKLIN, TN (WSMV) Tennessee universiteter: fredelige protester vandt ikke påvirker admissionsTennessee universiteter: fredelige protester vandt har ingen indflydelse på admissionsUpdateret: Mandag, 12. marts 2018 11:53 Moncler DunJakke EDT2018 03 13 03:53:27 GMT (WSMV fil foto) ( WSMV-filfoto) På onsdag forventes gymnasieelever på tværs af midten af ​​staten at deltage i forskellige viser af fredelig protest som reaktion på Stoneman Douglas High Billige Moncler Sale School-skydning i Florida, der efterlod 17 døde. På onsdag er gymnasieelever på tværs af midterstaten forventes at deltage i forskellige demonstrationer af fredelig protest som reaktion på Stoneman Douglas High School-skydning i Florida, der forlod 17 døde. Mere >> Det har en uge siden nogen har set manglende Nashville Firefighter Jesse Reed. Det har en uge siden nogen har set mangler Nashville Firefighter Jesse Reed.Bones fundet i 1940 synes at være Amelia Earhart s, siger undersøgelseBones fundet i 1940 synes at være Amelia Earhart s, undersøgelse sigerUddateret: Mandag, 12. marts 2018 11:45 EDT2018 03 1 3 03:45:04 GMT