Frankrig binder Davis Cup-finalen mod Schweiz

Frankrig binder Davis Cup-finalen mod Schweiz

LILLE, Frankrig >> Roger Federers dristige forsøg på at ryste en rygskader tilbage spektakulært, da den schweiziske 17-time Grand Slam-mester blev fejet til side af Gael Monfils Friday, da Frankrig udjævede Davis Cup-finalen kl. 11 på fredag.

Monfils triumferede 6 1, 6 4, 6 3 og lagde sin første sejr på lejren over Federer, som besluttede at spille på trods af den skade, der tvang ham til at trække sig ud af titellæget på ATP Finals i sidste søndag.

Federer havde kun to korte træningssessioner tidligere i ugen og kigget ud, mens Monfils slog 44 vindere, herunder 10 esser. Schweizeren, der jagter en jomfruvinder i holdkonkurrencen, faldt hans tjener fem gange og kunne ikke konvertere de to brudpunkter, han tjente.

Det var en skarp kontrast til Federer fremragende skærm i London i sidste uge, hvor han lette forbi modstandere, men gjorde ryggen under hans semifinale sejr over Davis Cup holdkammerat Stan Wawrinka. Federer sagde imidlertid, at skifte fra hård domstol til ler og mangler praksis var hovedårsagen til hans tab, snarere end smerte.

Jeg følte, havde ikke ramt og spillet og flyttet overhovedet i fem dage, og Gael spillede godt, sagde han. ikke som om jeg slet ikke kunne spille. Det var en ordentlig kamp, ​​og han var den bedste spiller i slutningen.

ville være klar til at gøre det, hvis det var det bedste valg, den 33-årige sagde. Jeg sagde før, jeg venter på bedre ting i weekenden. Jeg kommer ud af kampen uden smerte, hvilket også er godt. Det var ikke en fem setter med mig helt udmattet. Åbn, da franskmanden tabte i fem sæt efter at have gået op to sæt til en og undlod at konvertere to matchpoint.

hjalp mig meget. Jeg ændrede min spilplan, jeg var meget tæt på. Jeg var som at dominere ham mest af kampen. Så havde jeg måske lidt nerver i slutningen, sagde Monfils. var lidt af det samme, men jeg spillede meget bedre, jeg Billige Moncler Sale havde en anden spilplan og jeg leverede en mere aggressiv tennis. Den australske Open-mester begyndte stærkt mod Tsonga og overvandt en anden forsinkelse ved at genvinde kontrollen over åbnings-singlerne med en aggressiv skærm, der betalt.

Wawrinka, der scorede 25 point på nettet, lukkede kampen med en vindende volley, og pegede derefter på hovedet med pegefingeren, hans varemærkefødselsbevægelse.

styrke spiller aggressiv, jeg kunne ikke vinde den kamp forbliver på basislinjen, sagde han. måtte komme frem. Han konverterede sit andet break point til en 3 1 førende, da han vandt otte på hinanden følgende punkter og tog franskmanden tjener igen.

Tsonga var nødt til at kæmpe hårdt i åbningsspillet for det andet sæt, der skulle holdes, efter at have sparet et andet brudpunkt med en hård smadring, før en af ​​de 27.432 tilskuere en rekord til en Davis Cup-kamp råbte græde, en henvisning til ordet, der angiveligt råbte af Federer-hustruen på Wawrinka sidste weekend under ATP Finals semi mellem det schweiziske par.

Wawrinka reagerede ikke, men hans spil faldt, mens Tsonga begyndte at tjene bedre. Han satte schweizerne under pres i det fjerde spil med en række gode afkast og Wawrinka gav ham pause med en dobbeltfejl.

Tsonga holdt sig i kontrol for at udjævne slipset på et enkelt stykke, men viste sine nerver i det sjette spil i det tredje sæt og ramte tre uforstyrrede fejl, herunder en dobbeltfejl for at slippe hans tjener.

Den fjerde rangerede schweiziske fortsatte med at sætte Tsonga på bagfoden ved at tage alle risici på hans modstanders anden tjene og brød øjeblikkeligt med en anden fremragende backhand ved starten af ​​det fjerde sæt. Han frustreret Tsonga med en række backhand og forehand vindere i det syvende spil, da franskmanden droppet sin tjener igen.

Schweiz byder på sin første Davis Cup-titel, mens Frankrig søger sin Billige Moncler Jakke Herre tiende. Dette er det 13. møde mellem holdene, med Frankrig førende 10 2.