Fratelli Piccini falder initiativer

Fratelli Piccini falder initiativer

Fratelli Piccini er meget mere end en 113 år gammel kunsthåndværksmedarbejder og topmærkeforhandler på Ponte Vecchio (tænk Patek Philippe, Mikimoto, Vhernier, Corum og Messika).

Celebrity Fight NightPh. Gianluca Moggi, Umberto Visintini / NEWPRESSPHOTOTHis i september fortsætter Piccini-familien deres gyldne arbejde på den velgørende front gennem to store initiativer. Den 7. september 13 vil Firenze byde den italienske udgave af Celebrity Moncler Outlet Online Fight Night, organiseret af den verdensberømte tenor Andrea Bocelli, nu i det tredje år i træk. Skræddersyet til lejligheden og præsenteret i en unik håndlavet kasse ligner kulinariske perlen juvelerne i deres skærmkasser i Fratelli Piccini s nyligt renoverede atelier på Florens ikoniske bro. I slutningen af ​​udfordringen vil Fratelli Piccini være vært for en eksklusiv cocktailmiddag med DJ sat på golfbanen for spillere, deres familier Billige Moncler Jakke Herre og udvalgte gæster.